Wij zijn Onderwise

EduTechies

Wij zijn Jean en Joris en combineren onze jarenlange ervaring in onderwijs en IT met een gedeelde liefde voor innovatie. Bij Onderwise verspreiden we met passie actuele kennis over alles wat met digitalisering te maken heeft  in het onderwijs.
Over Onderwise

Waar wij voor staan

Bij Onderwise geloven we in de kracht van digitalisering om het onderwijs te transformeren.

Onze missie is om mensen te ondersteunen bij het omarmen van technologie, zodat zij efficiënter kunnen werken en mee kunnen met de tijd

Toepasbaar

Technologie moet bruikbaar en nuttig zijn voor iedereen in het onderwijs, ongeacht hun technische achtergrond.

Ontdekken

Altijd op zoek naar nieuwe en betere manieren om technologie in te zetten voor onderwijsverbetering.

Optimalisatie

Door technologische oplossingen efficiënter te gebruiken is er meer tijd voor persoonlijke aandacht .

Ontwikkelen

Wij staan voor continue ontwikkelen, zodat onderwijsprofessionals bij kunnen blijven met de voor hun relevante veranderingen.

Wie we zijn

Joris van Dijk

ik ben Joris, IT-adviseur voor een stichting in het speciaal onderwijs en ondernemer. Met mijn voeten stevig op de grond, streef ik altijd naar meer efficiëntie en effectiviteit in alles wat ik doe. Deze ervaringen helpen me om praktische oplossingen te vinden voor de unieke uitdagingen die technologie in het onderwijs met zich meebrengt.

Als IT-adviseur zie ik het als mijn missie om technologie toegankelijk en nuttig te maken voor iedereen. Ik ben ervan overtuigd dat kunstmatige intelligentie hier een grote rol in speelt. Door administratieve processen te stroomlijnen en data-analyse te optimaliseren, kunnen we beter inspelen op de behoeften van onze onderwijsinstellingen.

Joris van Dijk

IT adviseur

Jean van Ham

Ik ben Jean van Ham, schoolleider met meer dan 15 jaar ervaring in management. Mijn reis tot het onderwijs begon met de wens om dierenarts te worden, maar uiteindelijk vond ik, via psychologie, mijn roeping in het onderwijs. Hier kan ik bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze onderwijsinstellingen.

Mijn voorliefde voor innovatie en technologie heeft me gebracht waar ik nu ben: op het snijvlak van onderwijs en kunstmatige intelligentie. AI kan een enorme impact hebben op de rol van schoolleiders door administratieve taken te verlichten, tijd te besparen en meer consistentie in communicatie en beleid te waarborgen. Hierdoor kunnen wij ons focussen op strategische beslissingen en de ontwikkeling van onze scholen.

Jean van Ham

Schoolleider

They believe in us

Een keertje kennis maken?

Benieuwd wat we voor jou of je organisatie kunnen betekenen? vul het onderstaande formulier in en dan plannen we zo snel mogelijk iets met je in.

Een Keertje kennismaken?